Kendos Kiss Moonwalker

Ik ben Kendos Kiss Moonwalker en ik ben op 16 juni 2013 in België in de provincie Luik geboren. Dat was in de kennel Kendos van Gisela Kochig. Mijn moeder woont daar ook, zij is Multikampioen Kendos Sweet Summer Wine. Mijn vader woont in Tsjechië en is Kampioen X-Rio Stribrne Prani.

Gisela Kochig met de latere Multi Champion Kendos Sweet Summer Wine, de moeder van Ken.
.
.

Champion X-Rio Stribrne Prani, de vader van Ken.
.
.
Toen ik vanuit België naar Nederland kwam waren daar “meneer Argos” en de zes dames. Zij hebben mij snel geaccepteerd en zijn fijne speelmaatjes. Vooral die Mystery is te gek met haar papillotten. Wat een lol om daaraan te trekken. Hennie is daar minder blij mee en vooral als ik het knisperende papier eruit scheur. Het vrouwtje vindt dit helemaal niet leuk en ik krijg dan een standje. Eerst waren Bojoura en Missy zo bezig en ik neem het stokje voorlopig even over.
.
.
Kendos Kiss Moonwalker nog als pupje bij Gisela.
.
.
Er is besloten om mij Ken te noemen en ik ben al aardig aan mijn roepnaam gewend. Iedereen vindt dat ik zo vrolijk en slim ben en dat alleen omdat ik de hele dag met mijn staartje kwispel. Ze zijn hier ook blij omdat ik ’s nachts stil ben en ook op een schoot heerlijk in slaap kan vallen. Ik ben al bijna zindelijk maar als ik ’s nachts poepen moet doe ik het wel eens in de bench. Het vrouwtje legt dan weer een schoon kleed in de bench en verder doe ik alles buiten en dat levert dan weer een beloning op.
.
.Ken in Alkmaar op de trimtafel en inmiddels 94 dagen jong.
.
.Ken’s eerst show bij de Kampioenschapsclubmatch van de Yorkshire Terriër Vriendenclub 2013 te Zaltbommel waar Ken was ingedeeld in de babyklasse. (fotomontage Joop van Lieshout)
.
.Na het ravotten met Missy even een time out in de zon bovenop zijn speeltjes. Ken is hier 5 maanden oud, inmiddels aan het wisselen en zindelijk.
.
.
Ken is hier elf maanden oud en staat thuis op de trimtafel.
..
.
In juli 2014 kwam de fotograaf François Nicaise langs voor het maken van foto’s voor een Yorkshire terriër kalender van Affixe editions 2015. Op verschillende locaties rond Alkmaar zijn toen foto’s gemaakt. Hier zit Ken langs het Noordhollands kanaal. Deze en de drie onderstaande foto’s zijn door François Nicaise gemaakt en op de kalender afgebeeld.
.
.
Tussen de bovisten langs de Golfbaan Sluispolder tussen Alkmaar en Bergen.
.
.
Met toestemming van de Golfbaan Sluispolder beheerder vliegt Ken hier over de geschoren grasmat.
.
.
Ook deze foto is op de golfbaan gemaakt. Deze foto siert ook de voorplaat van de kalender.
..
.
Op 6 september mocht Ken zijn kunstjes in Rotterdam Ahoy tonen.
Niet voor niets want in de jeugdklas reuen kreeg Ken 1 Uitmuntend en werd daardoor Benelux jeugd winner 2014. Het was dit jaar de eerste maal dat deze titel werd toegekend in de drie landen.
.
.
Mijn Ken is in 2014 Nederlands Jeugdkampioen geworden.
.
.
Deze foto is gemaakt door Marchel Spijker tijdens de hondenshow te Rijswijk op 1 november 2014.
.
.

De titel zoals die door de Raad van Beheer is toegekend. Afgekort: BJWNL’14
..
.
.
Op 4 en 5 oktober 2014 vond te Zwolle in de IJsselhallen een dubbelshow plaats. Dit waren respectievelijk de IJsselshow en Hanzeshow. Op beide dagen deed Ken mee in de jeugdklasse met als resultaat 2x 1 Uitmuntend. Het resultaat is dat Ken met de laatste drie behaald plaatsingen nu Nederlands Jeugd Kampioen 2014 is.
(foto’s Gerrie Koers, compositie Joop van Lieshout)
.
.
Martini dogshow te Groningen op 28 februari 2015.
.
.
KENDOS KISS MOONWALKER IS BESCHIKBAAR ALS DEKREU
(Patella Luxatie A-A).

.
Bel of mail voor meer informatie indien een dekking gewenst is.
.
.
Op zaterdag 12 november is Ken Nederlands kampioen geworden tijdens de Kampioenschapsclubmatch van de Yorkshire Terriër Vriendenclub Nederland. De show vond plaats in Zaltbommel.
.
Dit moment heeft heel wat inspanningen gevergd maar het is gelukt. Ken kreeg die dag een verrassing. Hij is op deze dag vader geworden van zeven pupjes die geboren zijn in de kennel van Sandra Paterson in Den Helder.
.
De tastbare herinneringen met een bescheiden beker.
Hoe het nu verder gaat? We zien wel.

.

Comments are closed.